Landgoed 't Borghuis

Weekje weg Nederland voor Senioren

Voor een heerlijke weekje weg in Nederland kunt u het hele jaar door terecht bij ’t Borghuis. Zowel weekenden als midweken en voor elke groepsgrootte, variërend van twee tot 43 personen.

’t Borghuis is een prachtig landgoed met enkele luxe, vrijstaande vakantiewoningen die uitermate geschikt zijn voor een weekje weg in Nederland. Midden in het groene Twente geniet u van de natuur, de rust en alle leuke activiteiten in de directe omgeving van Losser. Onze woningen zijn kindvriendelijk én rolstoelvriendelijk. Twee van onze woningen zijn aangepaste woningen met uitstekende toegankelijkheid. Bovendien zijn extra zorghulpmiddelen gratis te huren gedurende uw gehele verblijf.

Weekje weg Nederland met grote groep

Wilt u een weekje weg met een grote groep bestaande uit 20 tot 43 personen? Dan zijn onze grote vakantiewoningen De Vuursteen en De Sterre een absolute aanrader. Beide woningen zijn van alle gemakken voorzien. Denk aan een volledig ingerichte keuken met keukenapparatuur, ruime kamers, tuin met meubelen en aangepast voor iedereen met een mobiele beperking. Bekijk deze fantastische woningen:

Weekje weg Nederland met kleine groep

Wilt u er samen een weekje tussenuit of met een select gezelschap genieten in het mooie Twente? U vindt bij ’t Borghuis drie woningen voor 1 tot 16 personen. Ook deze woningen zijn luxe uitgevoerd, vrijstaand en omring door groen. Keukens zijn volledig ingericht, de bedden zijn topkwaliteit en kamers zijn ruim opgezet. Bekijk deze woningen:

Wat is er te doen in de omgeving?

Zowel op het landgoed als in de directe omgeving van Losser is er voldoende te beleven en ontdekken. Allereerst biedt het landgoed alle mogelijkheid om heerlijk te wandelen. Perfect voor een wandeling na het eten. In de omgeving van Losser en in Twente is ontzettend veel te doen. Bekijk onze senioren uitjes en rolstoeluitjes voor inspiratie en contactgegevens.

Vragen over een weekje weg bij ’t Borghuis

Heeft u vragen over onze woningen, de omgeving of over extra faciliteiten? Neem vooral contact met ons op. We helpen u graag!