64 reviews
 1. 8.9

  Wij hebben het weer geweldig naar ons zin gehad. Heel fijn dat de inrichting van de slaapkamers aangepast wordt aan onze doelgroep.

  November 2019 -  stayed in De Sterre

 2. 8.3

  het was in een woord geweldig de kleinkinderen hadden zoveel ruimte om te spelen en ze willen allemaal nog een keer terug

  October 2019 -  stayed in De Sterre

 3. 9.1

  Het verblijf is erg goed bevallen. De communicatie vooraf was heel prettig. Kleine ongemakjes werden direct opgelost zoals anti slip matjes in de douche. Uitstekende service. De hottub en kota waren een groot succes!

  October 2019 -  stayed in De Regenboog

 4. 8.1

  Super! Hebben echt genoten!!

  October 2019 -  stayed in De Vuursteen

 5. 9.5

  Top geregeld, fijn en ruim huis voor zoveel man. Aan alles is gedacht en is fijn in gebruik! Communcatie via de site verloopt top!

  October 2019 -  stayed in De Bron

 6. 9.3

  Prettig!!!

  October 2019 -  stayed in Boomgaard | 4-16 pers.

 7. 8.9

  Fantastisch

  September 2019 -  stayed in De Regenboog

 8. 8.6

  Alle familieleden waren enthousiast over de accommodatie, het buitengebeuren en het bos. gezellige gezelschapsruimte, ruime slaapkamers, lekkere douches. De moeite waard om nog eens te komen. Een aanrader

  September 2019 -  stayed in De Sterre

 9. 8.3

  We hebben ons verblijf in de regenboog enorm gewaardeerd de huisjes van de regenboog waren schoon de inrichting was compleet van bezemkast tot bestekla ,de communicatie met u en uw dochters was prima prima. De Finse hut viel bij iedereen in de smaakt en was erg Handig en gezellig bij groepsactiviteiten fijn dat we er een houtvuurtje konden maken! Kortom iedereen was blij en we hadden er prachtig weer bij! Waarschijnlijk komen wij hier als familie weer! Met vriendelijk groet Albert Flapper.

  September 2019 -  stayed in De Regenboog

 10. 9

  Prachtige accommodatie zo midden in de natuur. Fijne ontvangst en duidelijke uitleg op de dag van aankomst. Mooie grote kamers en alles heel netjes en schoon. We hebben een top weekend gehad.

  September 2019 -  stayed in De Sterre