Landgoed 't Borghuis

Weddings

Weddings

Would you like to celebrate your wedding day in the beautiful, rustic countryside of Twente? Exclusive holiday home De Sterre can accommodate this. This location is the perfect setting for your wedding day. Your guests can even spend the night in one of our modern and spacious bedrooms with en-suite bathroom.

De Sterre has everything you need to make your wedding day unforgettable.

Bijzondere trouwlocatie?

Een unieke trouwlocatie vindt u in Losser. 
Een landgoed is de perfecte trouwloctie voor jullie bruiloft. Er is voldoende ruimte voor jullie hele entourage. Landgoed 't Borghuis staat bekend om de supermooie omgeving. Niet alleen de groene en bosrijke omgeving is indrukwekkend, de accommodatie de Sterre is ook heel sfeervol! 

Na een ceromonie met een geweldig uitzicht over het landgoed kan het feest binnen doorgaan. Accommodatie de Sterre heeft een ruime sfeervolle zaal met eigen haard en bar.  Aan het einde van de avond kunnen jullie samen overnachten in de accommodatie. 
 

Trouwlocatie 't Borghuis
Trouwlocatie 't Borghuis Losser
Huwelijk 't Borghuis

Accommodatie de Sterre

Accommodatie de Sterre heeft 16 slaapkamers met eigen sanitair. Totaal kunnen er in de accommodatie zelf 43 personen overnachten. Het is ook mogelijk om extra bungalows bij te boeken. 

De Sterre