Landgoed 't Borghuis

Midweek weg voorjaarsvakantie

Midweek weg voorjaarsvakantiemidweek weg voorjaarsvakantie

Wanneer de Twentse natuur na een lange winter weer tot leven komt en de krokussen, wilgen en elzen gaan bloeien, is de omgeving misschien wel op z’n mooist. Ook horen we in deze tijd weer het eerste gekwetter van vogels waarbij vooral de mannetjes imponeren met hun gezang. Kortom: voor wie van de ontwakende natuur wil genieten is een midweek weg in de voorjaarsvakantie naar ‘t Borghuis een absolute aanrader!

Borghuis tijdens de voorjaarsvakantie

Tijdens een midweek weg in de voorjaarsvakantie komt u bij ‘t Borghuis helemaal tot rust. De vrijstaande woningen zijn ruim opgezet en zijn voorzien van alle comfort. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een volledig ingerichte keuken met alle benodigde apparatuur, ruime slaapkamers met bedden en matrassen van hoogwaardige kwaliteit en tuindeuren naar een gemeubileerd terras te midden van veel groen. Twee van onze vakantiewoningen, De Vuursteen en De Sterre, zijn geheel aangepast voor mensen met een (mobiele) beperking of grotere zorgvraag. Of u nu met uw familie vakantie viert, met uw woongroep of met vrienden: bij ’t Borghuis kunt u terecht!

't Borghuis in beeld

Wat is er te doen tijdens de voorjaarsvakantie?

Benieuwd wat er te doen is bij ’t Borghuis en in de omgeving? Op onze eigen park is er vermaak voor jong en oud. Kinderen kunnen heerlijk buiten spelen op de speelweide met speelgoedtoestellen en skelters (gratis gebruik) of in de overdekte speelhal met onder andere een ijshockeytafel. Ook de dieren- en pony weide zijn populaire plekken voor de kinderen. Op het park is het voor volwassenen heerlijk wandelen en bovendien wandelt u vanaf het park ook binnen een half uur naar de golfbaan met een voortreffelijk restaurant. In de omgeving van ’t Borghuis zijn het hele jaar verschillende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een Huifkartocht of op ontdekking met de Lutterzand Express. Meer weten over activiteiten? Lees wat er te doen is of bekijk populaire rolstoelvriendelijke uitjes en senioren uitjes.

Boek meteen uw midweek weg!