Landgoed 't Borghuis

Weekje weg in Nederland

weekje weg in nederlandEen van de mooiste momenten op Landgoed ‘t Borghuis is wanneer u ’s ochtends de gordijnen openslaat, de ramen opendoet en de heerlijk frisse geuren uit de natuur opsnuift. Overal om u heen is het groen en er heerst een serene rust met wat vrolijk gekwetter van vogeltjes op de achtergrond. Met talloze activiteiten in de omgeving, waaronder rolstoelvriendelijke activiteiten, is er voor iedereen wat te doen. Wanneer het ’s avonds afkoelt zit u gezellig samen bij de open haard en op lange zomeravonden is het heerlijk toeven op het terras van uw eigen vakantiewoning. Kortom, voor een weekje weg in Nederland, bent u bij ’t Borghuis aan het juiste adres!

Controleer of meteen uw woning beschikbaar is

Waarom ’t Borghuis voor uw weekje weg in Nederland?

Wanneer u kiest voor een weekje weg in Nederland bij ’t Borghuis, dan kiest u voor luxe, kwaliteit, comfort en rust. De woningen op het landgoed zijn stuk voor stuk ruimtelijk ingericht en voorzien van alle gemakken. Zo vindt u in de keukens goedwerkende, moderne apparatuur en zijn alle meubels van goede kwaliteit en gericht op comfort! Elke woning is vrijstaand en omringd door een heerlijke tuin, met terras en tuinmeubilair.

Wat is er te doen tijdens uw weekje weg in Nederland?

Twente en omgeving staat garant voor talloze activiteiten voor jong en oud! Op ons eigen park zijn er volop speelmogelijkheden voor kinderen. Denk aan een speelweide, een overdekte speelhal, een dierenweide en onze beroemde stapstenen. Ook voor volwassenen is er voldoende te doen: wandelen, fietsen of samen op een duofiets de omgeving verkennen. In de omgeving van het park gaat u op een brouwerij tour bij Grolsch, bezoekt u de boerenmarkt in Losser of gaat u op excursie naar De Lutte met de Lutterzand Express. U verveelt zich in Twente geen moment!

Weekje weg in Nederland met zorg

Onze accommodaties zijn zó ingericht dat ze voor iedereen toegankelijk zijn, ook voor diegene die mobiel beperkt is en gebruik maakt van een rolstoel of rollator. U bent dan ook van harte welkom voor een zorgvakantie! Elke woning is te bereiken via verharde wegen en De Vuursteen en De Sterre zijn bovendien gecertificeerd met het NBAV kenmerk (Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties). In deze woningen vindt u hoog-laagbedden, alarmknoppen, een lift en meer aanpassingen voor een onbezorgde zorgvakantie. Ook is het mogelijk om, veelal gratis, extra zorghulpmiddelen te lenen tijdens uw verblijf. Deze middelen worden naar uw accommodaties gebracht en ook weer opgehaald wanneer u vertrekt.