Landgoed 't Borghuis

Grote vakantiehuizen huren in het mooie Twentse landschap

Bent u op zoek naar een groot vakantiehuis voor een uitje met familie, studiegroep, of bijvoorbeeld de bewoners van een zorginstelling? Kom dan eens kijken bij ’t Borghuis! Op een prachtig landgoed midden in de Twentse natuur liggen diverse grote vakantiehuizen. Voorzien van alle benodigdheden, luxe extra’s én: onze 2 grootste vakantiehuizen zijn volledig aangepast aan minder validen!

Grote vakantiehuizen: De Sterre & De Vuursteen

Bij ’t Borghuis treft u ruime vakantiehuizen geschikt voor groepen tot 51 personen. “De Sterre” en “De Vuursteen” zijn onze grootste groepsaccommodaties. U kunt deze huren voor groepen vanaf 10 personen. Wilt u er even tussenuit met uw familie of gezin? Dan is wellicht onze familieboerderij (4-14 personen) een goede keuze. Of bijvoorbeeld “De Regenboog” die geschikt is voor max. 16 personen.

Kijk gerust tussen het aanbod van onze verschillende accommodaties om te ontdekken welk vakantiehuis het beste past bij uw wensen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag! Wist u dat de meeste van onze vakantiehuizen beschikken over een hottub en finse kota? Zo kunt u heerlijk genieten van luxe, rust en ontspanning!

Grote vakantiehuizen

Zorgeloos genieten? Daar zorgen wij voor bij ’t Borghuis!

Hoe fijn is het om tijdens uw vakantie of groepsuitje zorgeloos te kunnen genieten? Wij weten dit maar al te goed en zorgen hiervoor! Een aantal mogelijkheden:

  • Laat uw catering regelen. Er zijn diverse mogelijkheden. Van ontbijt- en lunchservice tot hapjes en volledige buffetten voor de warme maaltijd. Het is maar net waar uw wens ligt.
  • Maak gebruik van volledig verzorgde activiteiten zoals bijvoorbeeld een mountainbike clinic, een verzorgd vriendinnenweekend of de wellnessvakantie.
  • Geniet van alle ruimte voor de kinderen: de speeltuintjes, pony’s, dierenweide, overdekte speelruimte en gratis gebruik van skelters en stepjes.
  • Kom tot rust in de tuin van uw vakantiehuis of maak een wandeling in de mooie omgeving.

’t Borghuis: dé groepsaccommodatie in Nederland waar alles draait om uw plezier, rust en ontspanning!