Landgoed 't Borghuis

7 persoons vakantiehuis

In luxe genieten van een zorgeloos verblijf in de Twentse natuur? Bij ’t Borghuis kunt u terecht voor een heerlijke vakantie in een 7 persoons vakantiehuis dat is voorzien van alle gemakken en luxe. Ongeacht de lengte van uw verblijf: op Landgoed ‘t Borghuis en de mooie omgeving van Twente raakt u nooit uitgekeken!7 persoons vakantiehuis

Een 7 persoons vakantiehuis van ’t Borghuis

Vakantie is pas écht vakantie als u zich in uw vakantiehuis nergens druk om hoeft te maken. In onze vakantiehuizen doen we er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo hebt u tijdens uw verblijf een volledig ingerichte keuken tot uw beschikking met alle benodigde apparatuur zoals een koelkast met vriesvak, vaatwasser en combimagnetron. Bestek, servies en pannen zijn aanwezig. Ook aan de kleintjes is gedacht: er zijn kinderstoelen aanwezig. De woningen zijn verder ruim opgezet, voorzien van een of meer luxe badkamers, modern meubilair van goede kwaliteit en een heerlijke tuin met terrasstoelen en parasol. Voor de allerkleinsten zijn er campingbedjes! Mocht het gebeuren dat u iets mist of extra nodig hebt: geef dat vooral aan en we proberen dit zo snel en goed mogelijk op te lossen!

Een overzicht van onze 7 persoons vakantiehuizen

U kunt bij ’t Borghuis terecht in verschillende vakantiehuizen die geschikt zijn voor 7 personen. We geven u graag een overzicht:

Wat is er allemaal te doen?

Landgoed ’t Borghuis biedt op het park zelf veel vertier. Kinderen kunnen terecht bij de pony’s op de dierenweide, spelen uren op de speelweide met verschillende speeltoestellen en skelters of komen samen in de overdekte speelhal met onder andere een airhockey-tafel. Ook voor de oudere generatie is het heerlijk wandelen op en rondom het park. Hebt u een of meerdere personen in uw gezelschap die mobiel beperkt zijn? Ook dan hebben we een paar leuke tips waarbij lopen niet nodig is.vakantiehuis 7 persoons

Boek uw 7 persoons vakantiehuis online

Bij ’t Borghuis kunt u uw 7 persoons vakantiehuis meteen online reserveren of boeken. Door te klikken op het huis van uw keuze en vervolgens de beschikbare data en prijzen te controleren, kunt u uw reservering of boeking definitief maken. Mocht u vragen hebben voordat u gaat boeken, neem dan vooral contact op. We helpen u graag verder.