Update coronavirus - 3 april

Beste gasten, 

Gelet de verscherpte maatregelen zullen wij met de gasten voor de reserveringen tot 28-4-2020 telefonisch contact met u opnemen. Tijdens dit gesprek zullen wij proberen samen met u een gepaste oplossing te vinden. 

Voor reserveringen na 28-4-2020 zullen wij het recreatiebedrijf vooralsnog openhouden. We houden uiteraard de berichtgeving van de RIVM en de Nederlandse overheid nauwlettend in de gaten. Mocht u nu besluiten om uw reservering al te annuleren, dan kan dit volgens de Recron-annuleringsvoorwaarden. 

We hopen op uw begrip in deze onzekere tijden.

Blijf gezond! 

Update coronavirus - 23 maart 

Landgoed 't Borghuis houdt de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid, het RIVM en de brancheorganisatie Hiswa/Recron nauwlettend in de gaten. 

De verscherpte maatregelen gelden vooralsnog tot en met maandag 6 april 2020. Alleen het verbod op evenementen geldt tot 1 juni 2020. 

We hopen u hiervan zo snel mogelijk te berichten. 

Graag onze website in de gaten houden. 

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn boeking annuleren vanwege corona?

Wanneer u de reservering wilt annuleren vanwege het coronavirus, dan zullen de annuleringsvoorwaarden van (Hiswa)Recron gelden. Het betekent niet dat u het boekingsbedrag retour krijgt, omdat de recreatiebedrijven in Nederland niet 'op slot gezet' zijn door de overheid.